Het prentenboek ‘Maantje houdt van donker’ is te bestellen! Eindelijk surft Maantje de wijde wereld in. Wil jij dit boek ook voorlezen aan je eigen (klein)kinderen, gezellig in de klas of bij de opvang? Klik op de afbeelding dan bestel je direct bij Uitgeverij Boekscout.

Verkrijgbaar via (klik op logo):

Genre: Prentenboeken
Illustraties: ja
Omvang: A4
ISBN: 978-94-643-1474-8
Kaft: Softcover
Aantal pagina’s: 38
Prijs: € 16,99

Prentenboek Maantje houdt van donker

Hoe zou het zijn als het altijd donker is? Je de hele dag van de sterren kunt genieten? Maantje droomt ervan, hij is namelijk dol op de kleuren, geuren en geluiden van de nacht. Hij is een echt nachtmens. Het liefst surft hij de hele nacht rond op zijn zweefplank. Op een dag bedenkt hij een plan zodat het nooit meer licht wordt. Maar is dat nu wel zo’n goed idee? Wat zou er gebeuren als de zon nooit meer schijnt?

Het verhaal gaat over de zon en de maan en wat er nu precies gebeurt als de één schijnt en de ander niet. Over dag en nacht. Ook zitten er belangrijke lessen in dit verhaal, over op je beurt wachten en niet alleen aan jezelf denken bijvoorbeeld! Dit prentenboek is heel geschikt om samen met kinderen vanaf 3 jaar te lezen!